در زیر به علل رایج برای عمل بزرگ کردن سینه اشاره شده است
فکر می کنید سینه های تان زیادی برای بدن شما کوچک است.
از پوشیدن لباس شنا، تاپ های نیم تنه یا لباس چسبان خجالت می کشید.
لباس هایی که در قسمت باسن تنگ هستند در قسمت سینه تان خیلی گشاد هستند.
پس از بچه دار شدن سینه های تان کوچک تر و شل تر شده است.
در اثر کاهش وزن سینه های تان کوچک شده است.
یکی از سینه های تان به طرز محسوسی از دیگری کوچکتر است.
بزرگ کردن سینه با تزریق چربی یا بزرگ کردن سینه بطور طبیعی یک عمل جراحی است که توسط یک جراح پلاستیک انجام می شود و در آن اندازه سینه بیمار بزرگ شده و ظاهر آن اصلاح می شود. به هر حال، بسیاری از زنان به دنبال یک روش بزرگ کردن سینه بدون جراحی هستند، زیرا ایده داشتن مواد ایمپلنت یا پروتز خارجی در بدن یک موضوع ناراحت کننده است و به همین خاطر صرف نظر از بی خطر بودن عمل از انجام آن خودداری می کنند. برای زنانی که دارای این طرز فکر هستند، یک عمل بزرگ کردن سینه بدون جراحی و نو آورانه در حال حاضر در دسترس و قابل استفاده است. در این عمل به جای استفاده از محلول نمک، سیلیکون یا ژل چسبنده برای بزرگ کردن و افزایش اندازه سینه، از بافت چربی برداشته شده از بدن بیمار برای بزرگ کردن سینه استفاده می شود که در اصطلاح به بزرگ کردن سینه با تزریق چربی، عمل جراحی پیوند چربی گفته می شود. عمل جراحی پیوند یا انتقال چربی، در حال حاضر بیش از هر زمان دیگر، روش بزرگ کردن سینه با تزریق ژل و چربی یک انتخاب با دوام برای بزرگ کردن سینه به لطف پیشرفت های تکنولوژیک، تصفیه چربی برداشته شده و تکنیک های پیوند می باشد. این عمل جراحی تقریباً برای همه زنانی مناسب و ایده آل است که به دنبال بزرگ کردن سینه خود هستند، اما نمی خواهند از ایمپلنت یا پروتز محلول نمک یا سیلیکون استفاده کنند. در این حالت مهم است که فرد از نظر سلامتی در وضعیت مناسب قرار داشته باشد و چربی لازم برای بزرگ کردن سینه در سایر اعضای بدن وی موجود باشد. مشابه بسیاری از عمل های جراحی زیبایی دیگر، فرد بیمار باید انتظارات واقع بینانه از نتایج حاصل از عمل جراحی خود داشته باشد. بسیاری از افراد روش بزرگ کردن سینه بدون جراحی را پس از نتیجه نگرفتن از یک عمل جراحی ایمپلنت انتخاب می کنند. این عمل جراحی همچنین بطور موثر برای خانم هایی مناسب است که به خاطر سرطان سینه باید عمل جراحی ماستکتومی (عمل جراحی برداشتن سینه) را انجام دهند. به این ترتیب این افراد می توانند از تزریق چربی برای تجدید ساختار سینه های برداشته شده خود برای سال های طولانی استفاده کنند. انتقال چربی
برای بزرگ کردن سینه از طریق پیوند اتولوگ چربی ، دو رویکرد لازم است لیپوساکشن و تزریق چربی
جراح شما با استفاده از روش های لیپوساکشن، سلول های چربی را از محل از پیش تعیین شده، توسط کانولا (ابزاری برای جدا کردن چربی) جدا می کند و پس از تغییراتی( جدا کردن خون ) ، چربی آماده شده را به سینه تزریق می کند. جای برش لیپوساکشن توسط بخیه بسته می شود و بر روی محل سینه و لیپوساکشن پانسمان می شود. پس از زمان کوتاهی برای معاینه ، در صورتی که از قبل مراقبت های دیگری به منظور بهبودی سریع تر پس از عمل درخواست نکرده باشید، می توانید مرخص شوید.
در مورد عمل بزرگ کردن سینه که با انتقال چربی انجام می شود، باید نوعی سینه بند مخصوص بپوشید تا پوست و بافت های اطراف سینه را حجیم کند و آن ها را برای تزریق چربی آماده کند.
عمل بزرگ کردن سینه معمولا به صورت سر پایی انجام می شود ، بنابراین حتما مطمئن باشید که بعد از عمل کسی شما را به منزل برساند و حداقل یک شب پس از عمل را نزدتان بماند.
بسیار مهم و حیاتی است که به دستورالعمل های مراقبتی مخصوص بیمار که توسط پزشک به شما ارائه شده است، عمل کنید. این دستورالعمل همچنین می تواند شامل اطلاعاتی در مورد پانسمان و مصرف آنتی بیوتیک تجویز شده و نوع و سطح فعالیت های بی خطر باشد. جراح همچنین شما را از علایم طبیعی و عوارض احتمالی آگاه می سازد.
مهم است بدانید زمانی که برای بهبودی هر فرد طول می کشد نسبت به فرد دیگر بسیار متفاوت است.
پروتزهای پستانی چگونه اند
تاکنون 3 نوع شکل کلی از پروتز وجود دارد
1- نوع گرد
2- نوع قطره اشکی
3- نوع غیرقرینه
پروتزهای گرد اغلب از ژل سیلیکون استاندارد ساخته شده است و شکل آن بصورت یک دیسکت گرد است. قوام این پروتزها بسیار نرم و شبیه بافت طبیعی پستان است. درحقیقت چنانچه از روبرو این پروتزها را نگاه کنیم گرد و مدور هستند و ازپهلو بصورت یک صفحۀ ضخیم می باشند.
پروتزهای قطره اشکی از ژل سیلیکون منسجم پر شده اند. این ژل ها قوام سفت تری دارند که می توانند شکل خاصی به خود بگیرند. وقتی از روبرو به این پروتزها نگاه می کنید، نمایی بیضی شکل دارند و از پهلو نمایی شبیه نسج واقعی پستان دارند به این معنی که قسمت بالای آنها نازکتر و قسمت پائین آنها ضخیم تر است. این پروتزها عموماً نسبت به پروتزهای گرد، گران ترند و در لمس کمی سفت تر به نظر می رسند.
پروتزهای غیرقرینه شبیه پروتزهای قطره اشکی هستند با این تفاوت که علاوه بر ضخیم تر بودن قسمت پائین پروتز (کمتر از نوع قطره اشکی)، قسمت خارجی پروتز از قسمت داخلی آن ضخیم تر است. با این توضیح می توان حدس زد که برخلاف دو نوع پروتز گفته شده، استفاده از این نوع پروتزها در سمت راست و چپ متفاوت است و لازم است جراح، پروتز غیرقرینه راست یا چپ را بطور مشخص برای هر طرفی که لازم است، انتخاب نماید. از این نوع پروتز بیشتر برای بازسازی پستان بعد از جراحی برداشتن کامل پستان استفاده می شود.
اقدامات قبل از عمل
جراح به شما تمامی دستورالعمل های لازم برای آمادگی برای عمل بزرگ کردن سینه را ارائه خواهد کرد، به سوالات احتمالی شما پاسخ داده ، سوابق پزشکی تان را به طور کامل بررسی می کند و از شما یک آزمون فیزیکی می گیرد تا از آمادگی تان برای عمل جراحی مطمئن شود.
برای تشخیص و یافتن هر گونه تغییرات در سینه تان، جراح پلاستیک موارد زیر را توصیه می کند
انجام ماموگرافی قبل از عمل جراحی
ماموگرافی دیگر چند ماه بعد از جراحی
برای گرفتن بهترین نتیجه از عمل، جراح موارد زیر را توصیه می کند
از کشیدن سیگار حداقل 6 ماه قبل از عمل جراحی خود داری کنید.
از مصرف آسپیرین و دارو های ضد التهاب که باعث افزایش خون ریزی می شوند، پرهیز کنید.
صرف نظر از نوع عمل جراحی، مصرف آب قبل و بعد از جراحی برای ریکاوری بسیار مهم است.
اغلب روش های بزرگ کردن سینه حداقل یک تا سه ساعت زمان می برد. طی عمل جراحی برای راحتی شما از داروهایی استفاده می شود. معمولا بیهوشی عمومی طی عمل بزرگ کردن سینه انجام می شود، اما ممکن است در برخی موارد از بیهوشی موضعی یا تزریق داخل وریدی استفاده شود.
برای ایمنی شما حین عمل، نمایش گر های مختلفی استفاده می شود تا ضربان قلب، فشار خون ، نبض و میزان اکسیژنی که در بدن گردش دارد ، دائما چک شود.
جراح طبق همان روشی که قبل از عمل در مورد آن با شما صحبت کرده، عمل را انجام می دهد.
پس از اتمام عمل جراحی به محل ریکاوری فرستاده می شوید که در آن جا هم کاملا تحت نظر خواهید بود.
جراح پس از قرار دادن پروتز سینه، با استفاده از بخیه محل برش را می دوزد. اغلب جراحان پلاستیک برای حفاظت و کمک به بهبود سریع تر، محل سینه را با استفاده از گاز پانسمان یا سینه بند مخصوص جراحی می بندد. گاهی اوقات ممکن است از لوله ی تخلیه پس از عمل جراحی برای مدت کوتاهی استفاده شود.
مراقبت های پس از عمل
پس از عمل بزرگ کردن سینه ممکن است لباس مخصوصی شامل سینه بند یا پوشش محافظ به شما پوشانده شود.
عمل بزرگ کردن سینه موجب کشیده شدن سینه می شود و می تواند دردناک باشد، مخصوصا وقتی پروتز زیر ماهیچه ی سینه قرار گرفته باشد. معمولا بیشترین درد طی 48 ساعت بعد از عمل جراحی سینه حس می شود. سطح درد معمولا هر روز کاهش می یابد و با انواع داروهای ضد درد می تواند برطرف شود.
سینه ی شما ممکن است به تماس حساسیت نشان دهد و در پوست احساس خارش یا گرما حس کنید. ممکن است در بالا بردن بازو مشکل داشته باشید. در ابتدا تا حدی تورم و کبودی اتفاق می افتد، اما به زودی برطرف خواهد شد. اغلب، تورم باقی مانده پس از یک ماه برطرف می شود.
وقتی به هوش می آیید ، ممکن است کمی درد داشته باشید. اگر درد شدید یا مزمن است، با پزشک صحبت کنید. پس از عمل کمی قرمزی و ورم هم خواهید داشت. برای اطمینان از طبیعی بودن درد، قرمزی و ورم به پزشک مراجعه کنید.
سایر عوارض و خطرات مخصوص بزرگ کردن سینه شامل موارد زیر است
عفونت
انقباض کپسولی
پارگی پروتز
ممانعت از تشخیص سرطان سینه حین ماموگرافی
آیا پروتزهای پستانی باعث ایجاد سرطان می شوند
پاسخ این سؤال در یک کلام این است خیر. تاکنون هیچ گزارش جامعی که نشان دهد این پروتزهای سیلیکونی باعث ایجاد سرطان می شوند، منتشر نشده است. تنها گزارشات بسیار محدودی که درخصوص مضرات پروتز منتشر شده اند، مربوط به همراهی استفاده از پروتزها و بروز یک بیماری ایمنی وابسته به سیلیکون است که آن نیز مورد تائید قرار نگرفته است. بنابراین می توان گفت که درمجموع، بکارگیری پروتز پستانی برای اعمال جراحی زیبایی پستان و یا جایگزینی پستان، عملی ایمن و کم خطر است.
آیا پس از جاگذاری پروتز امکان انجام ماموگرافی و سایر بررسی ها وجود دارد
در گذشته که تنها شیوه دقیق بررسی ضایعات پستانی ماموگرافی بود، جاگذاری پروتز در پستان در افراد پرخطر از نظر سرطان پستان (نظیر کسانی که سابقه خانوادگی ابتلا به سرطان پستان دارند) که باید تحت مراقبت های شدیدتر باشند، توصیه نمی شد. با پیشرفت تکنیک ها و وسایل مورد استفاده در بررسی و غربالگری سرطان پستان نظیر MRI، امروزه این نگرانی رفع شده و منعی برای استفاده از پروتز حتی برای افراد پرخطر وجود ندارد. تنها نکته مهم این است که در افرادیکه پروتز پستانی دارند، لازم است برای برنامه های معمول چک آپ برای سرطان پستان از امکانات دیگری بجز ماموگرافی مثل MRI یا سونوگرافی استفاده شود. توجه کنید که قرار دادن پروتز نه تنها مانع از معاینه صحیح نمی شود، بلکه در مواردی می تواند باعث شود که معاینه ساده تر و بهتر انجام گردد.